HET VOORTOUW NEMEN IN EMISSIEVRIJ

Steden over de hele wereld streven naar het leveren van een betere luchtkwaliteit om nadelige gevolgen voor de volksgezondheid voor bewoners en bezoekers van hun stad te reduceren en op de lange termijn de kwaliteit van leven te verbeteren.

De producent van de zwarte taxi in het Verenigd Koninkrijk (VK), LTC zal, met ondersteuning van moedermaatschappij Geely, £300 miljoen investeren om in 2017 range extended elektrisch aangedreven taxi`s in Londen te introduceren. In 2018 zullen andere steden volgen. LTC is ervan overtuigd zo een sleutelrol te gaan spelen om de luchtkwaliteit wereldwijd weer op een veilig niveau terug te brengen.

LTC neemt hierin het voortouw om het stedelijk vervoer emissievrij te maken. Om dit te bewerkstelligen zullen we tegen het einde van dit jaar ‘s werelds eerste emissievrije taxi in Europa uitbrengen.

Wij geloven dat dit de kans van het VK is om een voortrekkersrol te vervullen en de wereld te tonen wat er mogelijk is voor alle vormen van vervoer. We houden je de aankomende maanden graag op de hoogte over de ontwikkelingen!