HET AFTELLEN NAAR EMISSIEVRIJ IS BEGONNEN

Dit is de officiële website voor onze range extended elektrisch aangedreven taxi`s; een nieuw voertuig dat later dit jaar in Londen wordt gelanceerd. Dit voertuig zal in staat zijn om een significant verschil te maken in emissievrije modus, waarmee we een voortrekkersrol vervullen om de luchtkwaliteit in steden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten te verbeteren.

De taxi is ontwikkeld naar de behoefte van professionele bestuurders met bewezen technologieën binnen elektrisch vervoer en geavanceerde materialen. Met de productie van dit vervoermiddel worden zowel brandstofkosten als emissies in stadscentra substantieel gereduceerd.

Als bedrijf hebben we zeven decennia aan ervaring om taxi`s te ontwikkelen voor één van ‘s werelds meest veeleisende markten. Dit betekent dat we weten wat er nodig is om een ​​taxi te ontwikkelen die dagelijks inzetbaar is op de drukke stadsstraten. Hiermee garanderen wij dan ook dat de rijeigenschappen van onze producten uiterst functioneel en betrouwbaar zijn.

De nieuwe taxi is volgens de hoogste productiestandaarden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, met steun van gevestigde en vertrouwde Europese partners. Het combineren van kennis en ervaring van alle partners aangaande de nieuwste elektrische voertuigtechnologie zorgt ervoor dat voor onze volledig elektrisch aangedreven taxi in geen enkele stad wordt begrensd in zijn mogelijkheden.